O nama

Pređite na LED i osvijetlite sve na pametan način. Tehnologija konstantno napreduje, a sa njom napredujemo i mi u Grudisu. Naša kompanija, sa glavnim sjedištem u Banjoj Luci, preokrenula je svoja interesovanja nakon pojavljivanja LED rasvjete. Specijalizovali smo se u dizajnu, razvoju, manufakturi i komercijalizaciji najefikasnijih, ekoloških i ekonomskih električnih uređaja na tržištu, održavajući uvijek visoke i kvalitetne standarde.

Svaki naš proizvod ispunjava tehničke i sigurnosne mjere i sadrži evropski CE sertifikat i što je najvažnije: naši proizvodi su RoHS kompatibilni, a to znači da su zdravi za okolinu. Naša posvećenost, u paru sa našim timom profesionalaca je sve što vam treba kako bi počeli štediti jer vam obezbjeđujemo tehničku podršku, ispunjavamo rokove, brzo dostavljamo i kreiramo aplikacije kako bi bolje razumjeli LED tehnologiju.

Istražujući vaše potrebe, otkrili smo šta su vaše primarne brige: kompetitivne cijene, kvalitet proizvoda, ušteda novca na računima za struju i očuvanje okoliša. Sa našim inovativnim proizvodima možete postići i više; poboljšati kvalitet vašeg ali i života narednih generacija tako što ćete obezbijediti područja sa nižim temperaturama, bez insekata, a na kraju i sa kvalitetnim i dugotrajnim osvjetljenjem. Sve ovo uključuje i dvije godine garancije, jer su naši proizvodi napravljeni od materijala vrhunskog kvaliteta u vodećim preduzećima kao što su Epistar, Sharp, Cree i Samsung.

Neumorno radimo na svakom slučaju kako bi poboljšali vaše razumijevanje osvjetljenja i ukoliko nemate potrebno tehničko iskustvo naš servis za tehničku podršku će razmotriti vaš slučaj i predložiti odgovarajuću instalaciju da li za običnog klijenta, zvaničnog distributora ili profesionalca u polju elektronike.

3900

There anyone

1800

Happy clients

1339

Award winning

3000

Team members

Pametan izbor
100%
Ušteda LED rasvjetom
90%
Dugotrajnost
70%