Akcija!

LED Industrijska svjetiljka 100W UFO

Original price was: 143.00KM.Current price is: 99.90KM.

Ulične LED lampe mogu se koristiti za rasvjetljavanje svih vrsta javnih, ali i privatnih vanjskih prostora kao što su ulice, ceste, parkovi, stambena naselja, i slično.

Akcija!

Original price was: 143.00KM.Current price is: 99.90KM.

Ulične LED lampe mogu se koristiti za rasvjetljavanje svih vrsta javnih, ali i privatnih vanjskih prostora kao što su ulice, ceste, parkovi, stambena naselja, i slično.

Opis

UFO industrijska LED lampa od 100W je visokokvalitetna rasvjetna jedinica koja se široko koristi u industrijskim postrojenjima, skladištima, radionicama i drugim komercijalnim prostorima. Ova lampa je dizajnirana da pruži snažno i učinkovito osvjetljenje, istovremeno smanjujući potrošnju energije i troškove održavanja.

Jedna od ključnih prednosti UFO industrijske LED lampe je njezina visoka učinkovitost. LED tehnologija koristi znatno manje energije od tradicionalnih rasvjetnih izvora kao što su žarulje sa žarnom niti ili fluorescentne cijevi. Ova lampa može proizvesti svijetlo koje je jednako ili čak svjetlije od konvencionalnih izvora svjetlosti veće snage, ali pri tome troši manje energije, čime se postiže znatna ušteda energije.

UFO industrijska LED lampa od 100W također ima dug životni vijek. LED diode imaju izuzetno dugu trajnost u usporedbi s drugim izvorima svjetlosti, što znači da će ova lampa trajati dulje i zahtijevati manje zamjena. Ovo je posebno važno u industrijskim okruženjima gdje je pristup rasvjeti često težak i zamjena svjetiljki može biti skupa i zahtjevna.

Osim toga, UFO industrijska LED lampa nudi i druge prednosti kao što su visoka svjetlosna izlaznost, širok kut rasvjete, visoka otpornost na udarce i vibracije, kao i mogućnost podešavanja osvjetljenja. Neki modeli imaju dodatne značajke poput senzora pokreta ili mogućnost reguliranja intenziteta svjetla.

Važno je napomenuti da UFO industrijska LED lampa od 100W dolazi u različitim varijantama i može se prilagoditi specifičnim potrebama svakog prostora. Pri odabiru lampe treba uzeti u obzir faktore poput veličine prostora, visine montaže, potrebnog svjetlosnog intenziteta i preferencija glede boje svjetla.

Ukratko, UFO industrijska LED lampa od 100W predstavlja vrhunsku rasvjetnu opciju za industrijske i komercijalne prostore. Njena učinkovitost, dugotrajnost i mogućnost prilagodbe čine je idealnim izborom za poboljšanje osvjetljenja, smanjenje troškova energije i povećanje produktivnosti radnih prostora.

.tg {border:none;border-collapse:collapse;border-color:#9ABAD9;border-spacing:0;} .tg td{background-color:#EBF5FF;border-color:#9ABAD9;border-style:solid;border-width:0px;color:#444; font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;overflow:hidden;padding:7px 20px;word-break:normal;} .tg th{background-color:#409cff;border-color:#9ABAD9;border-style:solid;border-width:0px;color:#fff; font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;overflow:hidden;padding:7px 20px;word-break:normal;} .tg .tg-jzj5{background-color:#f0f6fd;border-color:#ffffff;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-kaak{background-color:#ffffff;border-color:#ffffff;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-f5o9{background-color:#f0f6fd;border-color:#ffffff;color:#343e45;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-52oc{background-color:#ffffff;border-color:#ffffff;color:#343e45;text-align:left;vertical-align:top}
Lumena 8500 lm
Ulazni napon AC220-240V
Boja svjetla 6000K
CE / ROHS RoHs, CE
IP IP65
Dimabilna Ne
Garancija 2 godine
Veličina ⌀260x88 mm
Životni vijek 30.000 sati
Snaga 100W
Ekvivalent 850W
Ugao osvjetljenja 270°
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad