ŠINA ZA ŠINSKI REFLEKTOR 1m

16.00KM

Track system, šina za šinski reflektor, dužina od 1m i 2m, u dvije boje

SKU 5154 Categories , Tag

16.00KM

Track system, šina za šinski reflektor, dužina od 1m i 2m, u dvije boje

SKU: 5154 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Šina za šinski reflektor je komponenta koja se koristi u osvetljenju, posebno u komercijalnim i industrijskim postavkama, kako bi omogućila montažu i fleksibilno pozicioniranje reflektora ili svetiljki duž određenih šina na plafonu ili zidu. Ova tehnologija se često koristi u prodavnicama, muzejima, izložbenim prostorima, restoranima, kancelarijama, i drugim mestima gde je potrebna prilagodljiva i efikasna rasveta.

Šina za šinski reflektor obično sadrži električne vodove koji snabdevaju struju reflektorima ili svetiljkama duž cele šine. Glavne funkcije šine za šinski reflektor uključuju:

  1. Fleksibilno pozicioniranje: Korisnici mogu pomerati reflektore ili svetiljke duž šine kako bi usmerili svetlosni snop tamo gde je potreban. Ovo omogućava prilagodljivu i preciznu rasvetu prema specifičnim zahtevima osvetljenja u prostoru.
  2. Jednostavna zamena i dodavanje: Reflektori ili svetiljke se lako mogu zameniti ili dodavati na šinu bez potrebe za električnim radovima, što čini održavanje i promene osvetljenja veoma praktičnim.
  3. Estetski dizajn: Šine za šinske reflektore često imaju moderni i diskretni dizajn koji se lako uklapa u različite enterijere, bez potrebe za dodatnim instalacijama poput visećih kablova ili zidnih nosača.
  4. Efikasnost: Ova tehnologija omogućava bolju kontrolu nad osvetljenjem, što može rezultirati uštedom energije i boljom iskorišćenošću svetlosnih izvora.

U zaključku, šina za šinski reflektor je važan deo sistema osvetljenja koji omogućava prilagodljivu i funkcionalnu rasvetu u komercijalnim i industrijskim prostorima, doprinoseći estetici, efikasnosti i funkcionalnosti osvetljenja u tim okruženjima.

.tg {border:none;border-collapse:collapse;border-color:#9ABAD9;border-spacing:0;} .tg td{background-color:#EBF5FF;border-color:#9ABAD9;border-style:solid;border-width:0px;color:#444; font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;overflow:hidden;padding:7px 20px;word-break:normal;} .tg th{background-color:#409cff;border-color:#9ABAD9;border-style:solid;border-width:0px;color:#fff; font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;overflow:hidden;padding:7px 20px;word-break:normal;} .tg .tg-jzj5{background-color:#f0f6fd;border-color:#ffffff;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-kaak{background-color:#ffffff;border-color:#ffffff;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-f5o9{background-color:#f0f6fd;border-color:#ffffff;color:#343e45;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-52oc{background-color:#ffffff;border-color:#ffffff;color:#343e45;text-align:left;vertical-align:top}
Lumena 1055lm
Ulazni napon AC220-240V
Boja svjetla 6500K
CE / ROHS RoHs, CE
Tip SMD Slim
Dimabilna Ne
IP zaštita IP20
Veličina ф60×108 mm
Životni vijek 30.000 sati
Snaga 11W
Ekvivalent 75
Ugao osvjetljenja 270°
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad