AstroGlobe – luster CCT 50W + 1*E27

147.30KM

AstroGlobe luster je maštoviti dodatak za svaku dječiju sobu, savršeno odražava strast prema istraživanju svemira. Ovaj 50W luster je projektovan da bude više od običnog izvora svjetlosti; to je centralni komad koji će probuditi radoznalost i inspirisati mlade umove. AstroGlobe luster emituje svjetlost u rasponu od tople svjetlosti od 2700K, koja pruža umirujuću atmosferu, do svježe svjetlosti od 6000K, savršene za čitanje i igru.

147.30KM

AstroGlobe luster je maštoviti dodatak za svaku dječiju sobu, savršeno odražava strast prema istraživanju svemira. Ovaj 50W luster je projektovan da bude više od običnog izvora svjetlosti; to je centralni komad koji će probuditi radoznalost i inspirisati mlade umove. AstroGlobe luster emituje svjetlost u rasponu od tople svjetlosti od 2700K, koja pruža umirujuću atmosferu, do svježe svjetlosti od 6000K, savršene za čitanje i igru.

SKU: 2235-22 Kategorije: , ,

Opis

AstroGlobe – luster CCT

AstroGlobe luster ne samo da osvjetljava prostoriju već služi kao uzbudljiva dekoracija koja može stimulisati maštu svakog djeteta. Ovaj inovativni luster, sa snagom od 50W, pruža obilje svjetlosti raspona od tople bijele (2700K) do hladne bijele (6000K), što ga čini idealnim za različite aktivnosti u dječijoj sobi – od domaćih zadataka do igre prije spavanja. AstroGlobe luster je dizajniran tako da bude i edukativni alat, jer njegov svemirski dizajn može podstaći interesovanje za nauku, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku (STEM).

AstroGlobe luster dominira prostorom sa svojim jedinstvenim dizajnom, gdje astronaut figurativno pluta iznad planetarnog prstena, unoseći osjećaj čuda i avanture u svaku dječiju sobu. Kreativnost koju AstroGlobe luster donosi u prostor je nešto što može pomoći u razvoju kritičkog mišljenja i rješavanja problema kod djece, podstičući ih da razmišljaju van okvira i da sanjaju veliko.

Šta je AstroGlove luster CCT?

AstroGlobe luster nije samo obična svjetiljka; to je centralni dekorativni komad koji će svaku noć pretvoriti u astronomsku avanturu za vaše dijete. Kvalitetna LED tehnologija koju AstroGlobe luster koristi ne samo da osigurava dugotrajnost i energetsku efikasnost već i omogućava da svjetlost bude prilagođena prema potrebama – bilo da je to svjetlo potrebno za čitanje ili suptilno svjetlo koje će pratiti dijete u svijet snova.

AstroGlobe luster također predstavlja izvanrednu dugovječnost zahvaljujući pažljivo odabranim materijalima i kvaliteti izrade. Ova činjenica ga čini pametnom investicijom za roditelje koji traže trajnu vrijednost i nešto što će pratiti njihovo dijete kroz različite faze odrastanja. Luster se jednostavno održava i čisti, osiguravajući da njegov sjajni izgled i funkcionalnost ostanu netaknuti godinama.

Kakvu svjetlost pruža AstroGlove luster CCT?

Svjetlost koju pruža AstroGlobe luster može se prilagoditi za stvaranje atmosfere koja je savršena za učenje, igru ili opuštanje, što ga čini nezamjenjivim dodatkom u životnom prostoru svakog djeteta. Njegova sposobnost da transformiše dječiju sobu u svemirski centar za istraživanje je nešto što će sigurno potaknuti radoznalost i učenje kroz igru.

Uzimajući sve ovo u obzir, AstroGlobe luster je idealan izbor za roditelje koji žele obogatiti prostor svojih mališana nečim što je jednako obrazovno koliko je i privlačno. Ovaj luster nije samo izvor svjetlosti; to je portal u novi svijet mogućnosti i otkrića, gdje svako dijete može postati istraživač svemira u udobnosti svoje sobe.

Dostavu vršimo brzom poštom , naše artikle možete pregledati na našem OLX shopu

.tg {border:none;border-collapse:collapse;border-color:#9ABAD9;border-spacing:0;} .tg td{background-color:#EBF5FF;border-color:#9ABAD9;border-style:solid;border-width:0px;color:#444; font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;overflow:hidden;padding:7px 20px;word-break:normal;} .tg th{background-color:#409cff;border-color:#9ABAD9;border-style:solid;border-width:0px;color:#fff; font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;overflow:hidden;padding:7px 20px;word-break:normal;} .tg .tg-jzj5{background-color:#f0f6fd;border-color:#ffffff;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-kaak{background-color:#ffffff;border-color:#ffffff;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-f5o9{background-color:#f0f6fd;border-color:#ffffff;color:#343e45;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-52oc{background-color:#ffffff;border-color:#ffffff;color:#343e45;text-align:left;vertical-align:top}
Lumena 4320 lm
Ulazni napon AC220-240V
Boja svjetla CCT
CE / ROHS RoHs, CE
Tip SMD Slim
Dimabilna Ne
IP zaštita IP20
Veličina 48*100 cm (sajle su podesive visine)
Životni vijek 30.000 sati
Snaga 50W
Ekvivalent 450W
Ugao osvjetljenja 120°
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad