LED PLAFONJERKA ARCELIA 18W

32.25KM

Pored velike uštede u potrošnji, LED panel izgleda perfetno kada je ugrađen. Modernog, jednostavnog dizajna, LED paneli su gotovo savršeno svjetlosno rješenje za spušteni plafon kuća, stanova, poslovnih prostora, restroana, svadbenih salona. Okruglog ili kvadratnog oblika, dostupni su u različitim dimenzijama i jačinama a razlikujemo ih i po načinu postavke, ugradni ili nadgradni led paneli.

SKU ARCELIA Category

32.25KM

Pored velike uštede u potrošnji, LED panel izgleda perfetno kada je ugrađen. Modernog, jednostavnog dizajna, LED paneli su gotovo savršeno svjetlosno rješenje za spušteni plafon kuća, stanova, poslovnih prostora, restroana, svadbenih salona. Okruglog ili kvadratnog oblika, dostupni su u različitim dimenzijama i jačinama a razlikujemo ih i po načinu postavke, ugradni ili nadgradni led paneli.

SKU: ARCELIA Kategorija:

Opis

LED PLAFONJERKA ARCELIA 18W

LED PLAFONJERKA ARCELIA 18W spaja moderni dizajn i funkcionalnost, nudeći optimalno rješenje za osvjetljavanje prostora. Dizajnirana sa težnjom prema minimalizmu, Alicia se odlikuje svojom jednostavnošću i elegancijom, čineći je savršenim dodatkom za bilo koju sobu ili prostor u vašem domu, uredu ili poslovnom prostoru.

Sa integriranim LED svjetlosnim izvorom, Alicia 18W osigurava visoku energetsku efikasnost i dugotrajnost, smanjujući potrebu za čestom zamjenom svjetiljki i doprinoseći uštedi energije. LED tehnologija koja se koristi u ovoj plafonjeri pruža svijetlo visokog kvaliteta s odličnom reprodukcijom boja, što znači da boje u vašem prostoru izgledaju prirodno i živo.

Svjetlost koju emitira Alicia 18W je difuzna i blaga, čime se smanjuje odsjaj i osigurava ravnomjerno raspoređeno osvjetljenje koje ne zamara oči. Ova karakteristika je posebno važna u prostorijama gdje provodite mnogo vremena, kao što su dnevni boravak ili kancelarije, jer pridonosi stvaranju ugodne i produktivne atmosfere.

Instalacija plafonjere

Instalacija plafonjere Alicia je jednostavna i brza, zahvaljujući priloženom setu za montažu i jasnim uputstvima. Njena kompaktna veličina i diskretni dizajn omogućavaju lako uklapanje u različite dekorativne stilove, od modernih do tradicionalnih, bez narušavanja estetike prostora.

Osim praktične upotrebe, LED PLAFONJERKA ARCELIA 18W također igra ulogu dekorativnog elementa. Bilo da je uključena ili isključena, njezina prisutnost dodaje sofisticiran dodir svakoj sobi, podižući ukupni vizualni dojam prostora.

Sa svim ovim karakteristikama, LED plafonjera Alicia 18W predstavlja savršen spoj funkcionalnosti, energetske efikasnosti i estetike, pružajući vam optimalno osvjetljenje i dodajući moderni dodir vašem prostoru. Bez obzira na to tražite li osvjetljenje koje štedi energiju, traje dugo, ili jednostavno želite unaprijediti izgled svog doma ili poslovnog prostora, Alicia 18W je izbor koji nećete požaliti.

LED plafonjera Alicia 18W ne samo da osvjetljava prostor, već i aktivno doprinosi smanjenju ekološkog otiska. Korištenjem LED tehnologije, koja troši znatno manje energije u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, Alicia pomaže u smanjenju potrošnje energije i emisije ugljikovog dioksida. Ovo je posebno važno u današnjem svijetu gdje je ekološka svijest na visokoj razini, a potreba za održivim rješenjima postaje sve važnija. Alicia ne samo da pruža kvalitetno osvjetljenje, već i pridonosi očuvanju okoliša, čineći je idealnim izborom za one koji cijene ekološku odgovornost i žele doprinijeti zelenijoj budućnosti.

Dostava

Dostavu preko našeg web shopa vršimo brzom poštom, cijena dostave za teritoriju Bosne i Hercegovine je 10,00KM.
Ostale slične proizvode možete pogledati na linku  ili na našoj olx stranici.

.tg {border:none;border-collapse:collapse;border-color:#9ABAD9;border-spacing:0;} .tg td{background-color:#EBF5FF;border-color:#9ABAD9;border-style:solid;border-width:0px;color:#444; font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;overflow:hidden;padding:7px 20px;word-break:normal;} .tg th{background-color:#409cff;border-color:#9ABAD9;border-style:solid;border-width:0px;color:#fff; font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;overflow:hidden;padding:7px 20px;word-break:normal;} .tg .tg-jzj5{background-color:#f0f6fd;border-color:#ffffff;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-kaak{background-color:#ffffff;border-color:#ffffff;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-f5o9{background-color:#f0f6fd;border-color:#ffffff;color:#343e45;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-52oc{background-color:#ffffff;border-color:#ffffff;color:#343e45;text-align:left;vertical-align:top}
Lumena 1500 lm
Ulazni napon AC220-240V
Boja svjetla 4000K
CE / ROHS RoHs, CE
Tip SMD Slim
Dimabilna Ne
IP zaštita IP20
Veličina 350 mm
Životni vijek 30.000 sati
Snaga 18W
Ekvivalent 150W
Ugao osvjetljenja 120°
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad